جشنواره غذای اکو – جاده ابریشم اتفاق بزرگی در حوزه گردشگری است

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: «جشنواره بين‌المللي غذای اکو ـ جاده ابریشم اتفاق بزرگی در حوزه گردشگری و فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های هر یک از استان‌های کشور است.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومي اداره‌كل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري زنجان، محمد محب‌خدایی معاون گردشگری کشور شامگاه پنجشنبه 13 اردیبهشت در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره بين‌المللي غذای اکو ـ جاده ابریشم در زنجان افزود: «با همتی که مسئولان استان زنجان به خرج دادند، این اتفاق مهم گردشگری رخ داد تا اکو برای تمدید این برنامه در سال‌های آتی در زنجان بیشتر پیشگام باشد و ثابت‌تر عمل کند.»

او تأکید کرد: «ما در سطح کشور باید بیشترین اشتغال را در بخش گردشگری ایجاد کنیم.»

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: «امیدواریم با این همت و تلاشی که در زنجان وجود دارد، در آینده نزدیک بتوان شاهد حضور بیشتر گردشگران بود.»

محب‌خدایی اضافه کرد: «نزدیکی زنجان به تهران که یکی از استان‌های مهم گردشگر فرصت کشور است، حضور بیشتری برای استفاده از ظرفیت‌های بی‌بدیل تاریخی و طبیعی زنجان در بازه های زمانی مختلف رقم خواهد زد.»

او ادامه داد: «امروز شاهدیم که کشورهای متعددی با مشترکاتی در کنار هم هستند و یک ذائقه و هنر را به نمایش می‎گذارند و همین موضوع هم موجب شده تا در زنجان بتواند چنین رویداد مهمی بود.»

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان گفت: «امید می‌رود این همدل بودن در همه حوزه‌ها شکل گیرد، استعدادهای بزرگی در تمام استان‌ها وجود دارد و در آینده نزدیک این ظرفیت‌ها کمک کنند تا کشور شاهد افزایش گردشگران داخلی و خارجی باشد.»

او خاطرنشان کرد: «امیدواریم شاهد جشنواره‌های متعدد در زنجان باشیم، چرا که یکی از بهانه‌های جذب گردشگر همین جشنواره‌ ها و رویدادها هستند.»

انتهای پیام/

کد خبر 1397021514

برچسب‌ها